SHOESHINE EVENT SERVICES

Shining is our business

Onze event service is een leuke aanvulling voor (bedrijfs)feesten, evenementen, borrels en andere gelegenheden. Op events komen er zowel dames als heren in onze stoel zitten. Wij kunnen alle soorten (glad)leer behandelen, of het nu gaat om dameslaarzen of om heren loafers. Naast het poetsen van de schoenen, geven wij ook advies ten aanzien van schoenverzorging. Tijdens het poetsen kunnen uw gasten even tot rust komen, terwijl onze schoenpoetsers hun schoenen tot in de puntjes verzorgen. Het is vaak ook een uitgelezen moment om mensen kort te spreken.

Naast onze traditionele schoenpoets service behoort ook sneaker cleaning tot ons assortiment. Onze schoenpoetsers beschikken over de juiste kennis en producten om ook sneakers weer te laten stralen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor het inhuren van onze schoenpoetsers?

Unieke en ambachtelijke service

Wij bieden een ambachtelijke service, die uniek is in Nederland. Onze shoeshiners zijn schoenpoetsexperts met een vlotte babbel en net uiterlijk.

Met onze unieke service en fantastische shoeshiners kunt u er zeker van zijn dat het een geslaagd evenement wordt, waarbij de gasten een leuke, unieke en nieuwe ervaring opdoen.

Sneaker care

Ook voor het poetsen van sneakers bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben uitgebreide ervaring met sneaker care en staan geregeld op events van Nike en verschillende sneaker shops. Wij hebben een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor sneakers en zorgen dat bezoekers de stoel weer uit stappen met een stralend paar schoenen. Ideaal voor winkelopeningen, launchparties, festivals en evenementen met jeudige bezoekers.

Premium schoenverzorgingsproducten

Om een optimaal resultaat te behalen werken uitsluitend met de beste schoenverzorgingsproducten.

Maar we maken niet alleen uw schoenen schoon en glanzend. We voorzien uw gasten ook van advies en informatie over de beste schoenverzorging voor hun schoenen. Wist u bijvoorbeeld dat het erg belangrijk is dat een schoencrème of schoenwas een basis van bijenwas heeft? Dit zorgt ervoor dat het optimaal intrekt en zo het leer het beste voedt.

Promotionele toevoeging

Onze schoenpoetsservice wordt geregeld ingezet als promotie. De service heeft zodoende ook een commerciële waarde. Mensen die in de stoel gaan zitten, hebben het idee dat ze iets cadeau krijgen. De 5 tot 10 minuten dat ze in de stoel zitten, krijgen hun schoenen echt even goed aandacht en dat zijn mensen niet gewend. Dit creëert een soort gunning. De tijd dat een persoon in de stoel zit, kan door iemand van het bedrijf waar wij door ingehuurd zijn ideaal benut worden om de potentiële klant kort te spreken. Ze staan op dat moment meer open voor een gesprek en let’s face it, ze kunnen ook niet weg voor hun schoenen klaar zijn…

Onze shoe shiners

Onze schoenpoetsers zijn experts op het gebied van schoenverzorging. De shoe shiners zijn geselecteerd op sociale vaardigheden, representatief voorkomen en schoenpoetsvaardigheid. Zij zullen er alles aan doen om uw gasten te voorzien van een leuke en unieke ervaring en ze naar huis te sturen met een lach en paar schone glimmende schoenen.

What we’ve done

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Email ons op: info@amsterdamshoeshine.com

Companies we’ve worked for.