SHOESHINE EVENT SERVICES

Shining is our business

Onze event service is een leuke aanvulling voor (bedrijfs)feesten, evenementen, borrels en andere gelegenheden. Op events komen er zowel dames als heren in onze stoel zitten. Wij kunnen alle soorten (glad)leer behandelen, of het nu gaat om dameslaarzen of om heren loafers. Naast het poetsen van de schoenen, geven wij ook advies ten aanzien van schoenverzorging. Tijdens het poetsen kunnen uw gasten even tot rust komen, terwijl onze schoenpoetsers hun schoenen tot in de puntjes verzorgen. Het is vaak ook een uitgelezen moment om mensen kort te spreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor het inhuren van onze schoenpoetsers?

Unieke en ambachtelijke service

Met onze schoenpoetsers bieden wij een ambachtelijke service die uniek is in Nederland.

Premium schoenverzorgingsproducten

Om een optimaal resultaat te behalen werken uitsluitend met de beste schoenverzorgingsproducten. Wist u dat het erg belangrijk is dat een schoencrèmes of schoenwas een basis van bijenwas heeft? Dit zorgt ervoor dat het optimaal intrekt en zo het leer het beste voedt.

Promotionele toevoeging

Onze schoenpoetsservice wordt geregeld ingezet als promotie. De service heeft zodoende ook een commerciële waarde. Mensen die in de stoel gaan zitten, hebben het idee dat ze iets cadeau krijgen. De 5 tot 10 minuten dat ze in de stoel zitten, krijgen hun schoenen echt even goed aandacht en dat zijn mensen niet gewend. Dit creëert een soort gunning. De tijd dat een persoon in de stoel zit, kan door iemand van het bedrijf waar wij door ingehuurd zijn ideaal benut worden om de potentiële klant kort te spreken. Ze staan op dat moment meer open voor een gesprek en let’s face it, ze kunnen ook niet weg voor hun schoenen klaar zijn…

Onze shoe shiners

Onze schoenpoetsers hebben ruime ervaring in schoenonderhoud. Met onze basis in het Amsterdam WTC weten wij dat, naast vaardigheid, een representatief voorkomen en sociale vaardigheden erg van belang zijn, daar zijn de shiners dan ook op geselecteerd.

What we’ve done

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Email ons op: info@amsterdamshoeshine.com of vul het formulier in.

Uw naam (vereist)

Uw email (vereist)

Onderwerp

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Companies we’ve worked for.

Hakken & Pakken Run
read more
Shop WTC
read more
Timothy Oulton
read more
Düsseldorf
read more
Masters of LXRY
read more
Frankfurt
read more
Zuidas Run
read more