ONZE SHOP

Amsterdam WTC

Sinds mei 2017 hebben wij onze winkel op de Zuidas gesloten.
Voor de schoenpoets- en schoenreparatieservices kunt u vanaf nu terecht bij SLFMD in de H-toren van het WTC. De schoenverzorgings- en alle andere producten kunt u bestellen via de site van Distinctly Different.

Sinds 2014 runnen wij, samen met Distinctly Different en de Amsterdam Shoe Repair Company, met veel enthousiasme een winkel gespecialiseerd in schoenverzorging en luxe mannencadeaus.  Hier kun je terecht voor allerhande schoenverzorgingsproducten, schoenreparatie en we hebben als enige in Nederland een shoeshine service.

Neem plaats in onze comfortabele stoel, met een espresso in de hand, waan je je even in Londen of New-York. Een mooi moment om tot rust te komen op een hectische (werk) dag. Hebben je schoenen meer zorg nodig, laat ze dan bij ons achter voor een intensievere behandeling of reparatie.

Naast onze service bieden wij in de winkel luxe cadeaus voor heren. Denk hierbij aan scheerproducten, schoenpoets kisten, sokken etc. Met onze graveerservice kunnen wij producten ook personaliseren, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een leuk cadeau nodig hebt voor een jubileum of promotie.

Alles op het gebied van schoenverzorging en nog véél meer voor de echte heer!