ONZE SHOP

Amsterdam WTC

Sinds mei 2017 hebben wij onze winkel op de Zuidas gesloten.
Voor de schoenpoets- en schoenreparatieservices kunt u vanaf nu terecht bij SLFMD in de H-toren van het WTC. De schoenverzorgings- en alle andere producten kunt u bestellen via de site van Distinctly Different.

Sinds 2014 runnen wij, samen met Distinctly Different en de Amsterdam Shoe Repair Company, met veel enthousiasme een winkel gespecialiseerd in schoenverzorging en luxe mannencadeaus.  Hier kun je terecht voor allerhande schoenverzorgingsproducten, schoenreparatie en we hebben als enige in Nederland een shoeshine service.

Neem plaats in onze comfortabele stoel, met een espresso in de hand, waan je je even in Londen of New-York. Een mooi moment om tot rust te komen op een hectische (werk) dag. Hebben je schoenen meer zorg nodig, laat ze dan bij ons achter voor een intensievere behandeling of reparatie.

Naast onze service bieden wij in de winkel luxe cadeaus voor heren. Denk hierbij aan scheerproducten, schoenpoets kisten, sokken etc. Met onze graveerservice kunnen wij producten ook personaliseren, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een leuk cadeau nodig hebt voor een jubileum of promotie.

Alles op het gebied van schoenverzorging en nog véél meer voor de echte heer!

logos
shop1
shop2
Winkel_buitenkant 2
Schoenpoetser 2

Onze winkel op de Zuidas

U vindt onze schoenpoetsers in de Distinctly Different WTC shop in de centrale hal van het WTC-Amsterdam (torens A t/m G).
Vanaf de entree neemt u de roltrap naar boven, onze winkel bevindt zich na ca. 50 meter aan de rechterzijde (tussen toren A en C).

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 geopend.

Naast het laten poetsen van uw schoenen kunt u bij ons terecht voor schoenverzorgingsproducten en schoenreparatie.

Locatie

Plattegrond WTC

wtc-plattegrond

Contact info

  • Amsterdam Shoeshine Company
  • Strawinskylaan 43
  • 1077 XW Amsterdam
  • T: 020 – 2612491
  • E: info@amsterdamshoeshine.com